Étterem és receptek

Étterem receptek és blogok

A legjobb éttermek étel- és ételvezérelt utazási blogja. Lebilincselő funkciók, útikalauzok, egyedi receptek, összesítések és interjúk egyvelege révén a pár ízlelőbimbójukon keresztül fedezi fel a felfedezést, és megosztja étkezési megközelítését a népszerű ételeken keresztül, amelyek hozzáférhetőek és szemet gyönyörködtetőek. A pár elkészíti és bemutatja az étterem nevű élelmiszer-podcastot is, amely bárhol elérhető, ahol általában streameli a hüvelyét.

A Kakas Étterem és pizzéria ételkülönlegességei egyablakos célpontja mindennek, ami az F&B iparággal kapcsolatos. Ez egy online kiadvány, amely a témák széles skáláját fedi le, és végső útmutatóként szolgál az étterem minden követelményének megoldásához. A Backbar egy bárleltári szoftverplatform, amely az italkezelés egyszerűsítésére és a kis és független éttermek üzemeltetőinek pénzforgalmának javítására összpontosít. A Backbar ingyenes szolgáltatást, valamint fizetős csomagokat kínál, és alkalmazásként elérhető bármely étteremben.

Kötelező olvasni az italköltségek kiszámítása és csökkentése az egyik leglátogatottabb blogbejegyzésük, amely betekintést nyújt arra, hogy a bárok üzemeltetői hogyan tudják kezelni költségeiket, valamint egy videót az italköltség képleteiről.

A több mint stáz vezető szakács tölt be fontos szerepet az éttermi technológiai információk területén. Továbbá több mint 75 éves kombinált éttermi technológiai tapasztalatból merítve a podcast és a blog rengeteg információt nyújt a technológiához értő étteremvállalkozók, vezérigazgatók, üzemeltetők és kávézó menedzserek közönségének.

Globális szintű étterem

Az étterem globális szinten segít az éttermeknek felépíteni a győri étterem személyzetét, majd kiképezni őket a kiszolgálásra és eladásra, hogy megértsék kritikus pénzügyeiket a profit maximalizálása érdekében, és bevált gyakorlatokat nyújtsanak a heti Restaurant Rockstars podcaston keresztül. Roger az ipar neves előadója is, aki személyesen irányítja az éttermeket, hogy átalakítsák működésüket.

A Tenzo egy analitikai és értékesítési előrejelzési platform éttermek, bárok és kávézók számára. Integrálódik a POS-rendszerrel, a munkaerő-tervezővel és a készletkezelési platformmal, hogy az összes éttermi adatot egyetlen alkalmazásban egyesítse, és hasznos információkat küldjön a megfelelő személynek a megfelelő időben asztali számítógépen vagy mobileszközön.

Az étterem feljogosítja az tulajdonosait és üzemeltetőit arra, hogy napi jelentéseket készítsenek vállalkozásaikról, és egyszerűsítsék a hatékonyságot a háttérirodában. Az egyetlen éttermi menedzsment rendszer, amely kombinálja az automatikus ételfeldolgozást a kávézó és könyvelési integrációkkal. Ez az egész azt jelenti, hogy olyan jelentéseket készíthetünk, mint a napi ellenőrizhető, a receptek valós idejű költségei. Az árak elszabadulása, valamint az elméleti felhasználások és a tényleges adatok. Balatonfüreden a Borcsa étteremmel dolgozunk együtt, melyben minden megtalálható, az egyszerű vendéglőtől a Fine Diningig.