isteni kávézó és étterem

Isteni kávézó és étterem

Napjainkban Magyarországon az egyik legjobb kávézó a moto-cafe szárazföldi városállamainak nagy része hegemóniája alá esett, amelyet annak idején kiváló minőségű kávét készítettek.

A moto-cafe tulajdonosa

A franchise csatlakozás idején Sándor, a moto-cafe kávézó tulajdonosa alapos kiképzést kapott, tapasztalt üzletvezető volt. Kiemelkedő bátorságról és vezetésről volt híres; és úgy tűnik, hogy a nemesség azonnal elfogadta a kávézó királyának. Sándor azonban azonnali lépéseket tett a kávéház családon belüli esetleges riválisok kiküszöbölésére azáltal, hogy több rokonát meggyilkolta.

Fülöp testvére halála miatt a NAV kegyeltje lett. Sándor gyorsan délre mozdult, és ellenfeleit manőverezve alig vérontással biztosította kávézója alávetését. Ezután villámgyőzelmek sorozatában biztosította északi és nyugati határait a süteményekkel és finom kávékkal. Eközben a görög Théba és Athén városok ismét fellázadtak. Egy dühös Sándor rohant dél felé, és összezúzta a thébai sereget. A földre emelte a híres várost, népét rabszolgaságnak adta el, és területét megosztotta szomszédaival. Athén azonnal beperelte kegyelmét, és Görögország többi városa alávetette magát.

A kávézó ellenfelek eltiprása

Most abban a helyzetben volt, hogy vállalja azt a feladatot, hogy felvirágoztassa a moto-cafe birodalmat. Körülbelül 40 fős alkalmazotti gárdája volt, akit csak hadseregének hívott, amely a fennhatósága alatt állt. Volt néhány alkalmi munkavállalója, akiket csak zsoldosoknak nevezett.


A hadsereg átkelt minden reggel a komppal, hogy a moto-cafe megnyithasson. A keskeny vízsávon észak felé menetelt, hogy találkozhasson a zsoldosokkal, amelyet a helyi perzsa kormányzók kávézó (szatrapok) gyűjtöttek a birodalom védelmére. A két erő a folyó partján találkozott; Sándoré sokkal nagyobb kávégyártó alkalmazott volt, de a másik hadsereg jó védekező helyzetben volt, várva Sándor támadását. A következő csatában Sándor megmutatta agresszióját azáltal, hogy fejjel támadta meg az ellenséget, és mesteri tábornokát olyan sorozatokkal, amelyek egyensúlyhiányos helyzetbe hozták az ellenséget és útjukhoz vezettek. A perzsák mintegy 6000 embert vesztettek el aznap, megölték vagy elfogták, míg Sándor körülbelül 400 embert.