Kilós édességek

Kilós édességek

Ebben a részben vicces kifejezéseket találhatsz a kilós édességek világáról. Boldog olvasást és jó desszertet! Ha az előétel a szerelem, mi lesz a desszert? Ha Isten azt akarta volna, hogy lépésről lépésre kövessük a recepteket, akkor nem adott volna nekünk nagymamákat.

Fagylaltok nagyon jó kilós édességek

A fázás nem feltétlenül jelenti a rosszat: például a fagylaltok nagyon jók !! Végül megtanultam NEM-et mondani! Szeretne egy szelet tortát? Miért ne? A torta nélküli buli csak találkozó. Milyen szép vagy a mellkasod csillogásával! Ez a fánk cukora!! Kapzsi az olyan ember, aki soha nem halasztja holnapra azt, amit ma megehet. Anyám nagyon szereti sütni. Gyerekként meg voltam győződve arról, hogy „ízlésnek” nevezem magam. Annyira szeretem a csokoládét, hogy amikor kinyitok egy húsvéti tojást, mindig remélem, hogy a meglepetés egy újabb húsvéti tojás. Terhes, ő várja az édes. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy üres kiflit ehessen. Amíg van sütemény, van remény. Edzőterembe mentem, de a széllökés a pékségbe taszított. Adj második lehetőséget az édességnek, ne emberek! Az élet édes, ha megengedi. Elnézést a boldogságért? 100 méterre cukrászda található! Minden kilós édességek, magára hagyva savanyúvá válik.

Csokoládéval végzett munka

Az élet a tészta és a varázslat kombinációja. Ahelyett, hogy rossz oldalra lépnénk, nem mehetnénk a pite oldalára? A csokoládéval végzett munka azt jelenti, hogy dolgozni kell az emberek érzelmeivel. Nem számít mennyit ettél, mindig van hely a desszertnek. Vannak, akik olyan édességekhez hasonlítanak, amelyek csokoládéval tűnnek tele. Aztán felmész, és mazsola! Ahol a tudomány kudarcot vall, ott a tészta veszi át az irányítást. Remélem, hogy nem kerülök a pokolba, azt mondják, hogy a felsőben készült sütemények illata a falánk csoportba érkezik. És nem kínálnak. Véleménye szerint jobb szeretni vagy szeretni? Véleményem szerint jobb enni! A torta nem megy gyomorba, a torta egyenesen a szívbe megy. A balszerencse kísért a kapzsi: valójában a buszmegálló mindig egy cukrászda előtt van, és a busz éppen elhaladt.

Állítólag egy napi csokoládédarabtól fogyni lehet: 1 kg-ot ettem 2 nap alatt, reméljük! A falánkság a gyomor kíváncsisága. Ha látni akarja a mosolyomat 11 előtt, akkor muffinnak vagy banki átutalásnak kell lennie ! Ha van 10 csokoládétortád, és egy barátod elvesz 4-et, akkor hány tortád maradt kilós édességek. Cserélnem kell a karcsúsító krémet az a péksütemény nem működik! Nincs olyan desszert, amely kielégítené az ízlést, ha nem mondják el. Rosszul tettem magam, mert értettem a tortát. Könnyű édességű nő vagyok! Amikor elosztották a salátával való telítés képességét, én voltam az első, a második, köret és a málna szószos panna cotta mellett. Amikor kívül és belül esik az eső, szomorú vagy szeretkezni vagy almás pitét készíteni. Tisztázzam: sok süteményt eszem, mert valahol odakinn valakinek születésnapja van! Láttam, hogy a nincstelen falatok elolvadnak a fagyival. Egy szicíliai carabiniere belép Milánóban egy cukrászdába: „Szeretnék egy galambot”. És milyen életet akarsz nekem adni?