Olcsó műanyag ablak raktárkészlet

Olcsó műanyag ablak raktárkészlet

Az időszámításunk előtti római Egyiptom óta az üveg volt az elsődleges anyag az ablakokban. Az idő megváltozott. A modern világban egyre növekvő ismeretekkel és műanyag -felhasználással a hagyományos üvegezési alkalmazások alternatívái, az olcsó műanyag ablak raktárkészlet könnyen elérhetők, és gyakran előnyösebbek az otthoni és az üzleti tulajdonosok számára.

A műanyag ablak előnyei

  • Költségmegtakarítás – a műanyag lemez olcsóbb, jobb szigetelést biztosít, és ritkán kell javítani vagy cserélni.
  • Erő és biztonság – Több mint 10 -szer erősebb, mint az üveg, és nem törik szét veszélyes darabokra.
  • Kreatív minták – színes, fluoreszkáló, fekete -fehér és egyedi formákra vágva.
  • Könnyen használható – a fához hasonlóan a műanyag a helyszínen is marható, pontozható és vágható.
  • Könnyű – a legtöbb műanyag ablak 50% -kal könnyebb, mint a hagyományos üveg.
  • Fényáteresztő képesség – eltávolítja a tükröződést és a tükröződést.
  • Kiváló átlátszóság – a lemez vastagságától függetlenül tiszta marad.
  • Hőhatékony – a többfalú panelek jobban szigetelnek.

Az ablaküveg helyettesítésére számos műanyag létezik. Két különböző műanyagot fogunk megvizsgálni, hogy lássuk, hogyan illeszkednek a hagyományos ablaküveghez.

Akril vagy plexi lemez

Ez a műanyag egyre népszerűbb alternatívája az üvegablakoknak. Míg a gyártók évek óta használják az akril és plexi ablakokat, ez a fajta műanyag lemez kezd vonzódni a vállalkozások tulajdonosai és néhány lakástulajdonos között. Népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy egyre jobban felismerik az akril műanyagnak az üveggel szembeni számos előnyét.

Olcsóbb

Az akril plexi lemezek előállítása kevesebb energiát és pénzt igényel. Ezenkívül könnyű súlya lehetővé teszi a szállítók számára, hogy alacsonyabb költséggel szállítsák a műanyagot. Az olcsóbb gyártás és szállítás lehetővé teszi az akril- és plexigyártók számára, hogy lényegesen alacsonyabb áron értékesítsék terméküket, mint az üveg. Végül a gyártók megtakarítása költségmegtakarítást jelent a vállalkozások tulajdonosai és a fogyasztók számára.

Erősebb és olcsó műanyag ablak raktárkészlet

Az akril műanyag lapok 17 -szer nagyobb ütésállósággal rendelkeznek, mint a hagyományos üveg. Sokkal több erőre van szükség a plexilemezek összetöréséhez. Ha hurrikán- vagy tornádóveszélyes régióban él, a plexiüveg messze meghaladja a hagyományos üveg által nyújtott védelmet. Ezenkívül az akrillemez jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy egy idegen betörjön az otthonába. Ha egy ablak nem törik be néhány másodpercen belül, a legtöbb betörő leáll erőszakos belépési kísérleteivel az olcsó műanyag ablak raktárkészlet.

Biztonságosabb

Bár az átlátszó plexi erős, elegendő kitartással vagy megfelelő erővel képes fékezni. Azonban az üveggel ellentétben az akril műanyag lemezek nem törnek ezernyi apró veszélyes üvegszilánkra.

Könnyebb használni

Különösen egy építészeti projekt esetében az üveg túl törékeny, merev és nehéz használni egyedi, nagyméretű formák és darabok létrehozásakor olcsó műanyag ablak raktárkészlet. A plexi viszont rugalmas polimerekből áll, amelyek megkönnyítik a mozgatást, vágást és telepítést.

Jobb fényáteresztés

Meglepődhet, ha megtudja, hogy az akrillemez átlátszóbb, mint az üveg. Valójában az átlátszó plexilapok lehetővé teszik, hogy a fény több mint 90% -a áthaladjon rajta! Ezenkívül az akril nem tükrözi és nem tükrözi. Az üveggel ellentétben az akril nem színeződik el a lemez vastagságának növekedésével.

További különleges tulajdonságok

A plexi vagy az akrillemez a piacon a legsokoldalúbb műanyag típus! Számos speciális akrilfajtát lehet gyártani az egyedi igények kielégítésére, beleértve a tükrözött, színes és fluoreszkáló, kopásálló, fényszóró, antisztatikus, golyóálló, UV-szűrő és még sok mást.

Polikarbonát lemez

Az üveg- és akrillemezek korlátai miatt bizonyos környezetekben és igényes alkalmazásokban a polikarbonát lemezt úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az ipari igényeknek. Az olyan létesítményekhez, mint az iskolák, metrók, buszmegállók és pszichiátriai létesítmények, nagy ütésállóságú, szerkezeti szilárdságú és rugalmas kialakítású ablakanyagra volt szükség. Bár drágább, a polikarbonát műanyagok lényegesen jobbak, mint az akril- és üvegablakok.

250x erősebb, mint az üveg, és 30x erősebb, mint az akril
Az átlátszó polikarbonát műanyag hihetetlen ütésállósággal rendelkezik, de ugyanolyan tiszta, mint az üveg. Biztonsági határértéket biztosít, amelyet a piacon más, tiszta üvegező anyag nem tud felülmúlni.

Kiváló strukturális támogatás

Az üveghez képest a polikarbonát lemezek könnyűek, de kevesebb szerkezeti támogatást igényelnek, mint bármely más üvegrendszer. Az üveg és az akril anyagok szerkezetileg korlátozottak, ha szembesülnek az igényes építészeti projektekkel. A polikarbonát műanyag lemezek azonban sikerrel járnak, ahol sok más műanyag és nem műanyag anyag meghibásodott.

Változatos fokozatok

Átlátszó polikarbonát lemezek készíthetők bármilyen projekt teljesítménykövetelményéhez. Például a Makrolon GP Sheets kiválóan alkalmas üvegezésnél és ipari alkalmazásoknál. Véd a véletlen törés és szándékos rongálás ellen. A Makrolon SL Sheeting viszont tökéletes az extrém napfénynek kitett alkalmazásokhoz, például jelzőlapokhoz az olcsó műanyag ablak raktárkészlet, fedett járdákhoz, hőformázott tetőablakokhoz stb. Ez az osztályú polikarbonát még állandó UV-sugarak hatására sem lesz sárga, homályos, és nem veszíti el fényáteresztő képességét.

Rugalmasság tervezése a helyszínen

Az üveg és az akril anyagok telepítése előtt előformázást és gyártást igényelnek. A polikarbonát lemezek vághatók vagy hidegen formázhatók a helyszínen.

Speciális lapok

Az akrilhoz hasonlóan a gyártók is polikarbonát műanyagból készítenek különféle termékeket, amelyek egyedi teljesítményt nyújtanak. A műanyaggyártók polikarbonát lemezeket készíthetnek: golyóálló, színes, tükrözött, színezett, antisztatikus, kopásálló és még sok más.