Targonca mérleg

Targonca mérleg

Pontosan mérje meg a raklapokat kemény, ipari környezetben a Prominens Kft mobil mérleg webáruháza termékeivel. A masszív kialakítás és a szabadalmaztatott hárompontos felfüggesztés együttesen biztosítja a pontos mérési eredményeket a legnehezebb, legdurvább körülmények között is, a gyakori újrakalibrálás költsége és gondja nélkül.

Mérjünk a mozgásban

Asztali, személy- és labormérlegek költséghatékony megoldást kínálnak a folyamatok mérlegeléssel történő felgyorsítására a termelékenység és a bevételek helyreállítása érdekében. Nehéz ipari körülményekre tervezett mérlegünk a megbízhatóság, a biztonság és a pontosság mércéjét szabja meg a nagy igénybevételű alkalmazásokban, helyi és nemzetközi súly- és mérlegjóváhagyásokkal, amelyek garantálják a mérés minőségét.

Fenntartott nagy pontosság

A környezeti zavaroktól függetlenül vásárolt termékek 12 hónapig megőrzik a kalibrálást. Az egyedülálló 3 pontos skála felfüggesztés biztosítja, hogy az eredmények pontosak, megismételhetőek és legálisak legyenek a kereskedelem számára, csökkentve ezzel a költségeket és a gondot a gyakori újrakalibrálás során.

A biztonság és az üzemidő érdekében

A nehéz ipari felhasználásra tervezett targonca mérlegeket értékesít, melyek képesek ellenállni a 150% -os túlterhelésnek, és átfogó teszteken estek keresztül, hogy bizonyítsák mechanikusuk biztonságát és tartósságát. A jól látható ablak és a kompakt terminál megkönnyíti a targonca kezelőjének a rakományok áttekintését, a villák elhelyezését az emeléshez és a balesetek elkerülését.

Egyszerű telepítés és karbantartás

Könnyű felszerelés függeszthető mérleggel a targoncáját 30 perc alatt mérlegelheti, anélkül, hogy befolyásolná a garanciáját. A robusztus kialakítás minimalizálja a szerviz igényét, és ahol szükséges, a szervizelést megkönnyíti az a képesség, hogy lecsúsztathatja a mérleget a konzolról.