állvány bérlés

Állvány bérlés

Cégünk építési állvány bérlés és értékesítés szolgáltatásokkal foglalkozik. A kilencvenes évek elején kőműves vállalkozóként kezdtünk, és a következő 20 évben számos, több százmillió forintos projektet fejeztünk be.

Állvány bérlés szállítással

A nagy recesszió idején az építőiparról az állványok értékesítésére és bérlésére helyeztük a hangsúlyt. A legtöbb versenytársunkkal ellentétben mi használtuk az eladott állványokat, és sokakhoz hasonlóan nekünk is rá ezt kellett tennünk a megélhetéshez. Tudjuk, hogyan teljesít a terepen, hogyan tart ki az idő múlásával, és hogyan befolyásolhatja az eredményét. Bárki máshoz hasonlóan megértjük az állványok felállításával járó munkaerőköltségeket, valamint azt, hogy a megfelelő típusú állványok megfelelő stratégiai megközelítéssel történő felállítása hogyan teheti projektjét sokkal nyereségesebbé. Hozzád hasonlóan szakértők vagyunk az építőiparban, az előírásokban és az állványzatban. Emiatt, az állvány bérlés esetében csak olyan termékeket adunk ki a kezünkből, amelyeket mi magunk is használnánk.

Legmagasabb minőségű termékek

Nagy erőfeszítéseket tettünk arra, hogy megtaláljuk a legmagasabb minőségű termékeket a legkedvezőbb áron, és ezt az előnyt szeretnénk átadni Önnek, és előnyhöz juttatni a versenytársakkal szemben. Együtt tudunk dolgozni Önnel a projektjein, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy azt vásárolja meg, amire Önnek és az embereinek szüksége van. Tesszük ezt azért, hogy a legjobban fejezhesse be a projektet, és a lehető legalacsonyabb szinten tartsa munkaerőköltségeit. Miért vásároljon állványzatot valakitől, aki kevésbé tudja, hogyan kell használni, mint ön?

Munkaplatformok

Rendkívül sokoldalú és robusztus munkaállványok biztonságos és kényelmes munkaterületek létrehozásához. Orientált homlokzat helyreállítás, ipari létesítmények és építés helyek általában. Többféle konfiguráció állítható fel, például kör alakú állványok, toronyállványok, konzolos vagy mobil állványok.

Homlokzati állványok

Rendkívül alkalmazkodó keret és gyűrűs állványrendszer bármilyen homlokzatgeometriához. Tanúsított az EN 12810-1/2 és EN 12811-1/2/3 európai szabványok szerint. Gyors és biztonságos felálló, ULMA Építőipari homlokzati állványozás is tökéletes burkolatok, burkolatok, burkolatok és egyéb munka műveletek épülethomlokzatokért.

Építőipari állványok

Rendkívül sokoldalú ideiglenes állványrendszer, amely bármilyen feladat elvégzésére alkalmas a munkahely bármely pontján. Főbb jellemzők: sima munkaterületek és többféle konfigurációhoz is megfelel.

Ipari állványok

Kivételesen rugalmas és stabil ideiglenes állványrendszer, amely ipari és energetikai építési és karbantartási munkákra irányul. Kevés alkatrész van hozzá, ezért a kezelése egyszerűbb.