lomtalanítás és költöztetés

Lomtalanítás és költöztetés Pataki Trans

Cégünk egy lomtalanítás és költöztetés szolgáltatást nyújtó cég, mely az otthonok és irodák költöztetésére és lomtalanítására szakosodott.

Költöztetés és lomtalanítás esetén bármit elszállítunk

Nem számít, milyen poggyászról van szó, értéktelen vagy rendkívül értékes tárgyakról, bármit elvállalunk és költöztetés esetén bármit elszállítunk. Drága bútorai és sok értékes tárgya van, amelyeket egy komoly költöztető cég szeretne áthelyezni, vagy irodai berendezése van drága felszereléssel, nehézgéppel vagy egyéb felszereléssel. Mi nagyon tapasztaltak vagyunk, így biztos lehet benne, hogy a dolgok rendben lesznek.

Magyarországon és Szlovéniában komoly cégekkel és intézményekkel dolgoztunk együtt, számos példa közül kiemelnénk az Építész Kamarát és Terranovaco Kft-t.

A költöztetés iparág legjobbjai

Noha az iparág legjobbjai vagyunk, ebben az esetben sem engedhetjük meg magunknak, hogy magas árakat adjunk az ügyfelinknek. Fontos számunkra, hogy az ügyfél továbbra is elégedett maradjon. Ha az ügyfél továbbra is elégedett, akkor nagyobb esélye van visszatérni hozzánk, majd ajánlani minket másoknak is költöztetés kapcsán. Az alacsony árak az a marketingstratégiánk, hogy minél több vásárlót vonzzunk.

Lomtalanítás minden mennyiségben

Minden nem szabványos lomtalanítás esetén megoldást találunk. Így van, nincsenek lehetetlen lépések számunkra. Bármi legyen is az eset, hívjon minket, és mi segítünk. Cégünk mindenféle felszereléssel rendelkezik a lomtalanítás szolgáltatásokkal kapcsolatban. Vállalkozásunk teherautókkal rendelkezik, emelőplatformos dobódeszkával, amelynek köszönhetően a lom-, és a szemét könnyebben be- és kirakható.

Mivel törődünk szolgáltatásaink minőségével, professzionális sittes zsákolást kínálunk a lomtalanításhoz. A csomagolást költöztetőink végzik, akik tapasztalattal rendelkeznek mindenféle termék csomagolásával és csomagolásával kapcsolatban. Biztos lehet benne, hogy a csomagolt termékek tőlünk megérkeznek ép.


Kínálhatunk és vásárolhatunk tőlünk csomagolóanyagokat megfizethető áron. Ha pénzt szeretne megtakarítani, és nem kap tőlünk pénzt a poggyász csomagolásáért, akkor tanácsokkal tudunk segíteni, például milyen dobozokban, mennyi szalagban és mennyi pénzre lesz szükséged fóliára, hogy magad csomagold be a lomokat.

Költöztetés nagy tárgyakkal

Ha költöztetési szolgáltatásokat keres nehéz nagy és terjedelmes tárgyakhoz, például 300 kg-os széfek mozgatásához, akkor minket keres. Minden szükséges felszereléssel és tapasztalattal rendelkezünk, hogy az ilyen nagy tárgyakkal is sikeres legyen a költöztetés Budapest és környékén. Megvan a szükséges öv, emelő, karok a könnyebb emeléshez. Rendelkezünk hidraulikus kocsikkal a rövidebb távolságok mozgatásához, valamint csörlőkkel. Ha a ház nem szabványosabb, akkor van egy daruk is.

Ha kíváncsi arra, hogy pontosan hogyan hajtják végre az esetleges mozdulatokat, adunk egy példát. Először az ellenőrzésre kerül sor. Ez történhet telefonon vagy élőben. Ha azt szeretné, hogy a túra telefonon legyen, akkor tudnia kell a következő információkat.

A költözés napja

Természetesen előfordulhat, hogy a telefonon feltüntetett ár nem teljesen pontos, mert a költözés napja alkalmával véletlenül több tárgy került elő, amelyet elfelejtett telefonon elmondani nekünk. Ebben az esetben az ár emelkedik. Ezért kínálunk helyszíni szemlét, mint biztonságos lehetőséget. Tapasztalt költöztetőink teljes körűen megvizsgálják az összes poggyászt, és pontos és végleges árat adhatnak a helyszínen. Ez azért fontos, mert ha van egy bizonyos költségvetése a költözéshez, akkor nem kell aggódnia,
Ha nagyobb költözéssel, például tíznél több munkahelyet számláló irodával hív, akkor a helyszíni ellenőrzés kötelező. Az általunk végzett költöztetés ellenőrzések ingyenesek.

Ha többet kell mozgatni, akkor elkészül a csomagjainak listája, majd megmondhatjuk, hogy mennyi csomagolóanyagra lesz szüksége, hány teherautóra és hány tanfolyamra van szükség a mozgatáshoz.

Ha van bútora szétszereléshez és összeszereléshez, akkor jó, ha mozgó ellenőrünk látja őket
hogy megtudja, milyen eszközökre lesz szükségünk a költözés napján.