Balaton környéki kávézó

Balaton környéki Völgyhíd kávézó

Az emberek jelentős része imádja a finom kávét és a süteményeket, éppen ezért nagyon jó választás a Völgyhíd kávézó. Köszönhetően barátságos, hangulatos belső terének, kedves felszolgálóinak és nem mellesleg a környék legfinomabb kávéjainak, nap mint nap rengetegen várják az alkalmat, hogy beülhessenek hozzánk. Többen tartják ezek miatt ezt a történelmi helyet ​​az ország egyik legjobb kávézó helyiségének.

A kávézó történelme

A kávézó történelme több mint 10 éve kezdődött azzal a céllal, hogy a Balaton környékén a legfinomabb kávéval szolgálhassunk az embereknek. Ez inspirálta a kávézó létrehozását, miután 2000 táján tanúja volt a balaton menti különleges kávéélesztésnek. Korán az íz iránti rajongásunk átállt Baalton első kávekocsijáról a kávé pörkölésére a garázs hátsó részében, a Somogy megye környéki kávézó átadásával. Hosszú utat tettünk meg a 2000-es évek eleje óta, és ma már szerencsénk van több mint több független kávézóval dolgozni a világ minden táján. Több megbízható forrsából szereztük és máig szerezzük be kávéink forrását. Mindig megbecsüljük beszállítóinkat, és talán ennek is köszönhető, hogy az évek során ennyi partnerrel tudtunk összeállni, ezzel a kávézó céljait elérve.

Kávéink ízvilága

Korán megállapítottuk, hogy a legjobb ízű kávéink két dolog kombinációjából erednek, ez pedig a tudomány és a kézművesség. Tehát az egész világon képzett kézműveseket párosítjuk az innovatív technológiával. Az ízvilága az, ami minden egyes döntésünket vezérli – az általunk használt kávéfőzőktől kezdve az órákig, amelyeket a köpölyözésben töltünk. Minden arról szól, hogy biztosítsuk a pohár állagát, egészen a pörkölés módjáig.A forró levegős pörkölés lehetővé teszi minden bab egyedi karakterének átvilágítását, és eloszlatja azt a füstös égett ízt, amelyet a hagyományos dobpörkölés okoz. Ma kizárólag a mi kávézó helyiségünk még egy lépést is előrébb lépett, ezért újítottunk és alapból építjük fel forró levegős pörkölőinket, amelyeket először ízre tervezünk. A kávézó saját ötlete túlmutat a koffeinen. Az egyre digitálisabb világban a kávé képes arra, hogy az emberek lelassuljanak és körülnézzenek.